10/09/2018

Κεντρικός σύνδεσμος πολυτέκνων Χίου

28/09/2018

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού- Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν  αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου. Με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ»  μαθητές και δάσκαλοι συνδυάσαμε την ψυχαγωγία με την άσκηση με στόχο να αποβάλλουμε την αδράνεια και την υποκινητικότητα, που αποτελούν τις κύριες αιτίες αύξησης της παχυσαρκίας στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες 28/09/2018.

10/10/2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΡΜΟΝΙΟΥ

ΠΡΟΣ: Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ι.Ν.Παναγίας Λατομίτισσας

Εκ μέρους των μαθητών, μαθητριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, παρακαλούμε να δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας, για το αμέριστο ενδιαφέρον σας προς τη σχολική μας μονάδα, το οποίο εκδηλώθηκε και με την ευγενική προσφορά σας ενός αρμονίου για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας.

Στη σημερινή δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η έμπρακτη αρωγή σας, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η Παναγία μας, να σκεπάζει και να προστατεύει όλους μας.

Η Δ/ντρια

Τζάνα Ελένη

16/10/2018

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ

Την Τρίτη 16/10/2018 οι μαθητές του Β2 πραγματοποίησαν περίπατο στη γειτονιά του σχολείου, στα πλαίσια της ενότητας «Η Συνοικία μου» στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος .

Οι μαθητές αφού χωρίστηκαν σε ομάδες πήραν μαζί τους σημειωματάριο και φωτογραφική μηχανή. Με πολύ ενθουσιασμό ανέλαβαν δράση, εξερευνώντας τη γειτονιά. Συγκέντρωσαν πληροφορίες και φωτογραφίες για το πράσινο (φυτά), τα κτίρια της γειτονιάς (σπίτια, εκκλησίες, υπηρεσίες, καταστήματα), του ανοιχτούς χώρους της γειτονιάς (γήπεδα μπάσκετ, παιδικές χαρές), τους ανθρώπους της γειτονιάς (κατηγορίες επαγγελμάτων).

Στην συνέχεια κάθε ομάδα παρουσίασε τα αποτελέσματά της εργασίας της σε μορφή κολλάζ.

17/10/2018

«Η Συνοικία μου»

Την Τετάρτη 17/10/2018 οι μαθητές του Β1 με τη δασκάλα τους, με αφορμή την ενότητα «Η Συνοικία μου» στη Μελέτη Περιβάλλοντος, πραγματοποίησαν έναν περίπατο στους δρόμους της συνοικίας του σχολείου. Στόχοι αυτής της δράσης ήταν να παρατηρήσουν, να μυρίσουν, να ακούσουν, να αισθανθούν, να συναντήσουν. Φωτογράφισαν κατοικίες, εκκλησίες, υπηρεσίες, παιδικές χαρές, γήπεδα, οχήματα, φυτά, ζώα, πινακίδες του Κ.Ο.Κ. , γυμνάσιο, μαγαζιά, διευθύνσεις δρόμων.

9/11/2018

Δωρέα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων και Διδασκόντων για την ευγενική του προσφορά στους μαθητές του σχολείου μας, σε είδη ένδυσης για την παρέλαση.

11/11/2018

Απελευθέρωση της Χίου

Οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καρράδειου μαζί με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής τον κ. Ατσάλη Επαμεινώνδα, εκπροσώπησαν  για άλλη μια φορά το σχολείο μας, στην επέτειο απελευθέρωσης της Χίου.

15/11/2018

Δωρεά Πάγκων

Η Δ/ντρια του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων για την προσφορά δέκα (10) πάγκων στο σχολείο μας, προς εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών μας.

17/11/2018

Γιορτή Πολυτεχνείου

Οι μαθητές της Ε΄τάξης και η εκπαιδευτικός κ. Γαρούφα Αναστασία πραγματοποίησαν εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

22/11/2018

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ευχαριστούμε θερμά την ψυχολόγο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, την κυρία Φροκάι Φωτεινή Ελβίσα, η οποία επισκέφθηκε το σχολείο μας στις 22 Νοεμβρίου και πραγματοποίησε δράσεις με τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης για βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων. Ήταν μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία για τους μαθητές και τη δασκάλα τους.

3/12/2018

3 Δεκεμβρίου  

 Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 

Στα πλαίσια του εορτασμού για την παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  στο σχολείο μας διοργανώθηκαν δράσεις στη διάρκεια της ημέρας. Οι τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή Ειδικού Σχολείου και οι τάξεις Δ΄, Ε΄, Στ΄ την ταινία το «Θαύμα». Επίσης πραγματοποιήθηκαν δράσεις από τον γυμναστή του σχολείου μας κ. Ατσάλη Επαμεινώνδα για την καλύτερη κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ.

Το σχολείο ευχαριστεί τις εκπαιδευτικούς κ. Μελέκου Αργυρώ και κ.Κωστούλη Παρασκευή για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση.

8/12/18

“Η Ωραία Κοιμωμένη Αλλιώς”

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την όμορφη πρωτοβουλία τους να οργανώσουν δωρεάν παράσταση για τους μαθητές μας.

14/12/2018

“Οι παντόφλες έφτασαν”

Ευχαριστήριο

Η Δ/ντρια και το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα «δώρο αγάπης», στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Χίου.

14/12/18

  ”Εικαστικά και Δημιουργία”

Ο εικαστικός μας κ. Κωνσταντινίδης Ραφαήλ  δημιουργεί με τους μαθητές του σχολείου, σε μια προσπάθειά μας όχι μόνο να διασκεδάσουν και να ομορφύνουν τον χώρο, αλλά και να αναδειχθούν ταλέντα. Τον ευχαριστούμε πολύ.

18/12/2018

Οι παντόφλες της αγάπης, από το 9ο Δημοτικό στο Γηροκομείο Χίου

Απόσπασμα από astraparis.gr

Μπορεί να ήταν μια βροχερή χειμωνιάτικη μέρα, αλλά στις καρδιές των 83 τροφίμων του Γηροκομείου Χίου,το πρωινό της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου 2018, πραγματικά καλοκαίριασε, ύστερα από την “έφοδο” των μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χίου.

Σε ένα πραγματικό μάθημα αλληλεγγύης, έγνοιας για τον συνάνθρωπο και γιατί όχι, αληθινής και απρόκλητης αγάπης, τα παιδιά επισκέφτηκαν μαζί με τις δασκάλες τους τον χώρο του Γηροκομείου και τον κατέκλυσαν με τις φωνές και τη ζωντάνια τους, παρασύροντας τους μοναχικούς τροφίμους του ιδρύματος.

Τραγούδησαν τα κάλαντα και τους θύμισαν ότι έρχονται μέρες γιορτινές γι αυτό και μοίρασαν σε όλους δώρα. Δώρα αγάπης και ζεστασιάς, μια προσφορά από το σχολείο και από τα παιδιά και τους γονείς τους. 83 ζευγάρια παντόφλες μοιράστηκαν στους ηλικιωμένους που ζουν στο Γηροκομείο, ενώ η προσφορά του σχολείου συμπληρώθηκε και από δωρεές συμπολιτών μας όπως λάδι από το ελαιοτριβείο ΞENAKH και χυμούς από το εργοστάσιο ΧΥΜΟΙ Χίου.

Τα παιδιά μετέφερε δωρεάν το πρακτορείο ΚΑΝΑΡΗΣ από το σχολείο στο γηροκομείο συμβάλλοντας κι αυτό στην προσπάθεια.

Η διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Τζάνα και οι εκπαιδευτικοί που συνόδευσαν τα παιδιά, δεν έκρυψαν την ευχαρίστηση τους γι αυτήν την πρωτοβουλία και για την ανταπόκριση που έτυχε από όλους τους γονείς και τους συμπολίτες μας.

Τα παιδιά πραγματικά χάρηκαν αυτή την επίσκεψη, νοιώθοντας ότι με την παρουσία τους προσφέρουν το μεγαλύτερο δώρο, το να σκέφτονται και να προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους και υποσχέθηκαν ότι θα επισκεφτούν ξανά το γηροκομείο.

20/12/2018

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Στ΄

Αποφασίσαμε να πάρουμε πρωινό όλοι μαζί και έτσι και έγινε. Καλέσαμε και την αγαπημένη μας την κ. Άννα στην τάξη μας για να μοιραστεί μαζί μας αυτή τη στιγμή.

Φτιάξαμε και γλυκά

Οι μαθητές του Δ1 και η κ. Ψυχουλά Νίκη δοκίμασαν τις ζαχαροπλαστικές τους ικανότητες και τα κατάφεραν!!!

20/12/2018

Xριστουγεννιάτικη Γιορτή 

Με πολύ κέφι, ζωντάνια  και καλλιτεχνική διάθεση οι μικροί μας μαθητές- ηθοποιοί  της  Β΄ Τάξης παρουσιάσαν τη γιορτή των Χριστουγέννων. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της.

21/12/2018

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά

14/1/2019

Στην υγειά σας από το Δ1 τμήμα του σχολείου μας και την κ. Ψυχουλά Νίκη

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθουν οι μαθητές μας για τα εσπεριδοειδή του τόπου μας από το να τα γευτούν; Η δασκάλα του Δ1 έφερε από το περιβόλι της μανταρίνια και πορτοκάλια, στύφτες και ποτηράκια κι οι μαθητές έπιασαν δουλειά. Έφτιαξαν την δική τους μυρωδάτη μανταρινοπορτοκαλάδα και στη συνέχεια την ήπιαν και χάρισαν στον οργανισμό τους μπόλικη βιταμίνη C αυτήν την κρύα χειμωνιάτικη ημέρα!

Επικοινωνία των μαθητών του Δ1 με μαθητές από το Κερατσίνι

  Οι μαθητές του Δ1 σε συνέχιση της συνομιλίας τους μέσω skype με μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κερατσινίου, επικοινώνησαν με τον παραδοσιακό τρόπο,την αποστολή γραμμάτων και το ευχαριστήθηκαν πολύ. Πρώτοι έστειλαν γράμματα οι μαθητές από την Αθήνα ρωτώντας μας για τα αξιοθέατα της Χίου και για το πώς είναι η ζωή μας στο νησί κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Τους απαντήσαμε και τους στείλαμε καρτ-ποσταλ και φυσικά μαστίχα ΕΛΜΑ σε διάφορες γεύσεις!

16/01/2019

ΔΥΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ

Η διαδραστική θεατρική παράσταση της ομάδας «Κοπέρνικος» έφτασε στο σχολείο μας την Τρίτη 16/01/2019. Μια υπέροχη παράσταση γεμάτη χιούμορ, μουσική, μηνύματα για την αγάπη, τη φιλία και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Τα παιδιά συμμετείχαν γεμάτα κέφι και ζωντάνια!!

04/02/2019

«Η λαλίτσα γουργουρίζει»

    Στο μάθημα της γλώσσας οι μαθητές του Β’2 ασχολήθηκαν με παιχνίδια που έπαιζαν τα παιδιά τα παλιότερα χρόνια. Ένα από αυτά ήταν και η νεροσφυρίχτρα. Δύο μαθητές έφεραν τις πήλινες σφυρίχτρες τους, τις γέμισαν με νερό και ακούσαμε τον ήχο γαργαρίσματος που μοιάζει με κελάηδημα πουλιού. Αφού παρουσιάσαμε έθιμα, αινίγματα και παιχνίδια μιας άλλης εποχής, επισκεφτήκαμε και την λαογραφική έκθεση του Δ΄1. Ήταν μια ευχάριστη επίσκεψη για τους μικρούς μας λαογράφους.

05/02/2019

Εκθέματα Λαογραφίας από τους μαθητές του Δ΄1

Οι μαθητές του Δ’1 μαζί με την δασκάλα τους κα. Νίκη Ψυχουλά πήραν την ωραία πρωτοβουλία να φτιάξουν το δικό τους λαογραφικό μουσείο στην τάξη τους. Τα παιδιά έφεραν αντικείμενα από προσωπικές οικογενειακές συλλογές, έφτιαξαν λεζάντες και άνοιξαν τις πόρτες να υποδεχτούν τις υπόλοιπες τάξεις να θαυμάσουν αυτά τα κειμήλια. Οι μαθητές του σχολείου ενθουσιασμένοι ρωτούσαν για την χρήση του κάθε εκθέματος και πώς βρέθηκαν αυτά στα χέρια των παιδιών.

19/02/2019

   Οι μαθητές της Ε’ και της Στ’ τάξης που θα συμμετάσχουν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό της 1ης Μαρτίου 2019 μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω υπερσύνδεσμο για θέματα και λύσεις προηγούμενων ετών.

https://www.fourtounis.gr/download/themata_eyklidi/themata.html

22/02/2019

    Όσον αφορά τον Διαγωνισμό Φυσικής που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου 2019 οι μαθητές  της Ε’ και Στ΄τάξης μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω υπερσύνδεσμο για θέματα και λύσεις προηγούμενων ετών.

http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikon_dimotikou.htm

06/03/2019

   H Δ/ντρια του σχολείου κ. Τζάνα Ελένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. Γκλώτσο Στέφανο για τη δωρεά ενός εκτυπωτή και μιας οθόνης Η/Υ για το εργαστήριο του σχολείου μας, στη μνήμη του πατέρα του κ. Γκλώτσου Νικολάου. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.

14/03/2019

Ο Σύλλογος Γονέων και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χίου σας προσκαλούν στην Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα ” Η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης παιδιών και εφήβων”  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

18/03/2019

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας καθώς και το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου για την διοργάνωση της Επιμορφωτικής Ημερίδας!

dav

19/03/2019

Η Κυρά Σαρακοστή

Την Κυρα Σαρακοστή,

που είναι έθιμο παλιό

οι γιαγιάδες μας τη φτιάχνουν

με αλεύρι και νερό.

Για στολίδι την φορούσαν

στο κεφάλι της σταυρό

και το στόμα της ξεχνούσαν

γιατί νήστευε καιρό.

Και μετρούσανε τις μέρες

με τα πόδια της τα επτά

κόβαν ένα τη βδομάδα

μέχρι να ‘ρθει η πασχαλιά.

Η Κυρά Σαρακοστή από τη μαθήτρια της Β’ τάξης!

26/03/2019

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

03/04/2019

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το 9ο Δημοτικό Σχολέιο θα ήθελε να ευχαριστήσει την κυρία Κυριάκου Μαρίνα, Ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης “Ναυτίλος” για την διεξαγωγή βιωματικού σενιναρίου στους μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης με θέμα “Ενδυνάμωση προσωπικότητας, Ενίσχυση και Βελτίωση αυτοεκτίμησης“.

04/04/2019

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την συμμετοχή τους στους αγώνες στίβου για τα Δημοτικά Σχολεία. Παρακάτω είναι οι διακρίσεις μας: 2η και 3η θέση στο άλμα εις ύψος για μαθήτρια και μαθητή της Στ’ τάξης αντίστοιχα.

08/04/2019

Την Παρασκευή 5 Απριλίου του 2019, οι Γ΄ και Δ΄ τάξεις του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Μηνά και στο Μαστιχοχώρι Κοινή. Στην Κοινή ενημερώθηκαν για την ιστορία του χωριού από τον Πρόεδρο, περπάτησαν στα σοκάκια και είχαν ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Kοινής, που πλέον δε λειτουργεί λόγω της έλλειψης παιδιών στο χωριό. Ήταν μια αξιόλογη εκδρομή κι όλοι, εκπαιδευτικοί και παιδιά την ευχαριστήθηκαν!

19/04/2019

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χίου σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

15/05/2019

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στις 13 και στις 14 Μαΐου οι μαθητές της ΣΤ΄ Tάξης πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή. Κατά τη διάρκεια αυτού του διήμερου εκτός από την επίσκεψη στη Βουλή είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης καθώς και την παλιά Βουλή. Πέρα όμως από τον παιδαγωγικό χαρακτήρα αυτή η εκδρομή είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα Έτσι οι μαθητές επισκέφτηκαν το Μουσείο Ψευδαισθήσεων καθώς και το Αττικό Πάρκο όπου διασκέδασαν πολύ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια του σχολείου μας για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής, τους γονείς συνοδούς που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία της εκδρομής αυτής και φυσικά τους μαθητές της έκτης τάξης που έδειξαν την αρμόζουσα συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής αυτής.

Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί

Μέμηλα Βίκυ-Παληού Ευτέρπη

15/05/2019

“ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ”

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γραφείο Τροχαίας του Λιμεναρχείου Χίου και ιδιαίτερα τους κυρίους Κλουμάση Δημήτριο, Ντάτη Νικήτα και Τοκατλιάν Μαριάνθη για την παρουσίαση που μας έκαναν για τους βασικούς κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τη βιωματική μορφή της ενημέρωσης και ευαισθητοποιήθηκαν όσο αφορά την οδική ασφάλεια.
Επίσης τους πήραν συνέντευξη για να μάθουν, για το επάγγελμα του λιμενικού και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.

21/05/2019

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στη Β’ φάση των σχολικών αγώνων. Συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα στη μαθήτρια της Στ’ Τάξης,  Ξ.Β. που είχε την παρακάτω διάκριση.

dav

04/06/2019

ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό, μας επισκέφθηκαν οι μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου. Οι μαθητές της Α΄τάξης μαζί με τους μικρούς επισκέπτες μας,  έπαιξαν παιχνίδια στην αυλή του σχολείου και ζωγράφισαν.

06/06/2019

Η ΝΙΡΕΤΤΑ Η ΚΑΡΕΤΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Η Νιρέττα η Καρέττα επισκέφθηκε το σχολείο μας, μας ενημερώσε ότι είναι είδος υπό εξαφάνιση και μας εξήγησε πώς μπορούμε εμείς οι άνθρωποι να προστατεύσουμε εκείνη και το περιβάλλον.

07/06/2019

” Δωρεά Μαλλιών”

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τις τρεις μαθήτριες του σχολείου μας από τις Β’2 και Ε’ τάξεις για την αξιέπαινη πράξη τους να δωρίσουν τα μαλλιά τους σε παιδιά που το έχουν ανάγκη!

10/06/2019

Τη Δευτέρα 10/06/2019 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Τάξης μας παρουσίασαν την καλοκαιρινή γιορτούλα τους με τίτλο “Διακοπές στο Φαγητονήσι”. Τα παιδιά μας μίλησαν για την αξία της υγιεινής διατροφής και μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα!

10/06/2019

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στην τελική φάση των σχολικών αγώνων. Συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα στη μαθήτρια της Στ’ Τάξης,  Μ.Ν. που είχε την παρακάτω διάκριση.

11/06/2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που έλαβαν μέρος στους διαγωνισμούς Μαθηματικών και Φυσικής. Στη Β’ φάση του διαγωνισμού των Μαθηματικών θα βραβευθούν από την Ε’ Τάξη οι μαθητές Παπαδόπουλος Παΐσιος και Μεστούσης Αντώνης και από την ΣΤ’ Τάξη οι μαθητές Παπαλεωνίδας Κοσμάς και Καπέλας Νίκος.

Στη Β’ φάση του διαγωνισμού Φυσικής συμμετείχαν από την ΣΤ’ Τάξη οι μαθητές Παντελογιάννης Στέλιος και Καπέλλας Νίκος και από την Ε’ Τάξη οι μαθητές Μεστούσης Αντώνης και Παπαδόπουλος Παΐσιος.

Στον μαθητή Παπαδόπουλο  Παΐσιο απονεμήθηκε έπαινος.

13/06/2019

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια στην αυλή του σχολείου μας με τον γυμναστή του σχολείου μας τον κ. Παμείνη. Μαθητές και γονείς συμμετείχαν σε ένα διασκεδαστικό δίωρο.

14/06/2019

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ

Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετήσαμε για άλλη μια χρονιά τους μαθητές της Στ΄τάξης του σχολείου μας. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για το αναμνηστικό άλμπουμ που  δώρισαν στους μαθητές της Στ΄τάξης.

Η Διεύθυντρια του σχολείου θα ήθελε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράσταση που δείχνει σε θέματα που αφορούν τη σχολική μας μονάδα.