Οι πρόθυμοι κι εργατικοί κηδεμόνες του  Σ. Γ. και Κηδεμόνων  του  σχολείου μας, θυσίασαν άλλο ένα πρωινό Σαββάτου κι ήρθαν να τοποθετήσουν στην αυλή του σχολείου τραπεζοκαθίσματα χειροποίητα, που είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι. Επιστράτευσαν όλες τις γενιές (πατεράδες-γιους-παππούδες), όλες τους τις ιδιότητες (μέχρι κι επαγγελματία ξυλουργό) και φυσικά το ατέλειωτο μεράκι τους για να προσφέρουν στα παιδιά μας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την αφιλοκερδή εργασία τους και την κάλυψη όλων των υλικών.  Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Τον κ. Γεωργούλη Γιώργο, Πρόεδρο του Σ.Γ., τον άνθρωπο που είναι πανταχού παρών και προσφέρει ακούραστα κι ασταμάτητα, τον κ. Καούκη Π., αντιπρόεδρο του Σ.Γ., τον συντρέχτη – βοηθό σε κάθε ανάγκη, τους κ.κ.  Γεωργούλη M. ,  Δάσκαλο N.,  Τάταλη Ι.,  Παπαζώτο Π., (για το κέρασμα) και τον κ. Ζαΐμη  Σ.  (παππού, ξυλουργό) για την εθελοντική βοήθεια.

Όλοι μαζί συνεργαστήκατε και κοπιάσατε ισάξια για να μας βοηθήσετε. Γι’ άλλη μια φορά είμαστε ευγνώμονες. Τα παιδιά ήδη ξεκίνησαν σχέδια για πικ νικ και παιχνίδια σε αυτά. Τους δώσατε άλλον έναν λόγο για να μπορούν να απολαύσουν το διάλειμμα και τις παρέες τους.

Είμαστε τυχεροί που σας έχουμε! Σας ευχαριστούμε! Να είστε καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.