Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την πρωτοβουλία του για δενδροφύτευση στην αυλή ,τη  Δευτέρα 15/1/2024.

Οι μαθητές κι οι μαθήτριές μας με την  πολύτιμη βοήθεια των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, φύτεψαν στην αυλή μας ελιές και ροδιές. Κάθε τάξη φύτεψε και υιοθέτησε το δικό της δέντρο και ανέλαβε τη φροντίδα του. Πολύτιμη ήταν η συμβολή του κ. Κριτάκη που με την ιδιότητά του ως γεωπόνος έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τον κύκλο ζωής των φυτών και τη φροντίδα τους.

Σκοπός  αυτής της δράσης  είναι η ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας για την αξία της φύσης και την προστασία του περιβάλλοντος, ιδιαίτερα στην εποχή της  κλιματικής αλλαγής, καθώς και ο καλλωπισμός της αυλής μας κι η επαφή των παιδιών με τη φύση. Τα παιδιά μας θα βλέπουν τα δέντρα να μεγαλώνουν όσο θα μεγαλώνουν κι εκείνα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία και τη βοήθειά τους την κα Καραμανή και  τους κ. Γεωργούλη, Κριτάκη, και  Καούκη που καθοδήγησαν τα παιδιά κατά τη διαδικασία της δενδροφύτευσης καθώς επίσης κι όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων  που,  για άλλη μια φορά, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση εκπαιδευτικής δράσης .

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από τη δράση: