Ιδιαίτερη ήταν και η σημερινή ημέρα, καθώς με μεγάλη χαρά οι μαθητές κι οι μαθήτριες όλων των τάξεων παρακολούθησαν την παρουσίαση του βιβλίου «Τάκης ο μικρός Δεινοσαυράκης» . Το  βιβλίο αυτό αποτελεί  την πρώτη συγγραφική δουλειά της κας Μαρίκας Γιαννίρη, μητέρας μαθητή του σχολείου μας και πραγματεύεται μέσω των ηρώων του τη διαφορετικότητα, τον εκφοβισμό και την ενδυνάμωση του παιδικού χαρακτήρα! Ο Τάκης είναι ένας «διαφορετικός» φτερωτός, χαμογελαστός δεινόσαυρος. Έχει καλά κρυμμένο ένα μυστικό… που μια μέρα αποκαλύπτεται από ένα ανοιξιάτικο αεράκι… Τι του συμβαίνει όταν αποκαλύπτεται το μυστικό του; Τι ρόλο θα παίξει και πώς θα τον βοηθήσει η καλύτερη του φίλη η Ματρώνα, η χελώνα; 

Η κα Γιαννίρη παρουσίασε με ζωντανό τρόπο το βιβλίο της κάνοντας ποικίλες κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με τα παιδιά. Στο τέλος ακολούθησε γόνιμη συζήτηση σχετικά με την αξία της διαφορετικότητας.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την κα Γιαννίρη, να της δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και να της ευχηθούμε καλοτάξιδο και στο  επόμενο βιβλίο της με το καλό!

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση :