Αγαπητή κυρία Τζάνα,

Πλησιάζοντας στο τέλος της φετινής χρονιάς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου» που πραγματοποιήθηκε το έτος 2021.

Είμαστε σίγουροι πως μέσα από το εξειδικευμένο και στοχευμένο  υλικό που σας γνωστοποιήσαμε , σε συνδυασμό πάντα με την δική σας εκπαιδευτική και παιδαγωγική επάρκεια , η γνώση έγινε κατανοητή και απορροφήθηκε  από τα  παιδιά όλων των ηλικιών που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου».

Από τη μεριά μας θα θέλαμε να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των «Ηρώων του Διαδικτύου» απονέμοντας τους το τιμητικό μας δίπλωμα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου».

Το τιμητικό δίπλωμα μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω υπερσύνδεσμό, να το τυπώσετε να το συμπληρώσετε και να το διανείμετε στους μικρούς και μεγάλους μας Ήρωες.

Τιμητικό Δίπλωμα  “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου “

Μας γεμίζει χαρά ότι μέσα από τη  συνεργασία μας  δημιουργήθηκαν οι νέοι  μικροί και μεγάλοι  « Ήρωες του διαδικτύου»  οι οποίοι μπορούν να αναγνωρίσουν τους κινδύνους του διαδίκτυού  και χωρίς φόβο, να οχυρωθούν απέναντι  τους και να τους ξεπεράσουν

Ευχόμαστε ολόψυχα σε εσάς προσωπικά και τις οικογένειές σας Χαρούμενα Χριστούγεννα και καλές γιορτές!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *