Πλησιάζοντας στη λήξη κι αυτής της σχολικής χρονιάς, η οποία ήταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαιτητική και με πολλαπλάσιες ανάγκες – λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, αισθανόμαστε  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια και από καρδιάς: τόσο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όσο και τους γονείς αυτούς, που έκαναν το κάτι παραπάνω για τη σχολική κοινότητα.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που φρόντισε για τα καθιερωμένα βασιλοπιτάκια για εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, με δωράκι για τον κάθε τυχερό/ή του φλουριού, και της προσφοράς γεύματος της Τσικνοπέμπτης σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες,  για την οικονομική κάλυψη εξ’ ολοκλήρου της αναμνηστικής εκδρομής της Στ΄ τάξης μας και την προσφορά αναμνηστικού δώρου στους απόφοιτους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους γονείς της Στ΄ τάξης μας για την υλική συνεισφορά και προσωπική εργασία, προκειμένου να υλοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή της Στ΄ τάξης μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιατρό καρδιολόγο κ. Παπαγιάννη Ν., ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη να κουβεντιάσει με τους μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης για το κυκλοφορικό σύστημα και να γλυκάνει εκπαιδευτικούς και μαθητές με κέρασμα.

Στο ίδιο κλίμα ευγνωμοσύνης να ευχαριστήσουμε τη μητέρα μαθήτριας Τσέτσερη – Μαμουνή Β. και τη γιαγιά μαθήτριας κ. Γιαννάκη Ευστρατία για τη μετατροπή του σχολείου μας σε ευωδιαστό φούρνο με την παραγωγή υπέροχων παραδοσιακών κουλουριών.

Επίσης «ευχαριστώ» να πούμε στη μητέρα πρώην μαθήτριας κ. Μάλαμα Ξύδα, η οποία συνεχίζει χρόνια τώρα να μας στηρίζει – υποστηρίζει με πολλή αγάπη, και μετέτρεψε το σχολείο μας σε εργαστήριο δημιουργίας και καλλιτεχνίας με την κατασκευή λαμπάδων. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές μας τήρησαν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα μαθήτριας μας και γεωπόνο κ. Κριτάκη Γ. ο οποίος επί δύο συνεχόμενες μέρες φρόντισε να ενημερώσει-ευαισθητοποιήσει-αφυπνήσει τους /τις μαθητές/τριες μας στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Τον ανώνυμο δωρητή του σχολείου μας που πρόσφερε με περίσσεια αγάπη έναν φορητό Η/Υ, μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου μας.

Τέλος τους κ. Αμέντα Γ., πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και κ. Φερφυρή Ν., την κ. Πατεινιώτη Μ., και την κ. Κόψαρη – Παντελογιάννη Α. , για τη συγγραφή άρθρων στο ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας «Καρραδειόκοσμος».

Κλείνοντας, θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε γονιό ξεχωριστά που ήταν πάντα πρόθυμος να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε.

Οι ειλικρινείς ευχαριστίες μας λοιπόν είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Εκτιμούμε πρωτίστως την άψογη  συνεργασία που έχουμε τόσο καιρό και ευελπιστούμε να παραμένετε- εσείς- οι γονείς πάντα στήριγμα στο Σχολείο των Παιδιών σας!

Σκοπός μας είναι να καλλιεργούμε πάντα σχέσεις συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.

Η Διευθύντρια του Σχολείου  Τζάνα Ελένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.