Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες,

Είναι γνωστό ότι η αγάπη όταν προσφέρεται, πολλαπλασιάζεται και εμείς έχουμε λάβει τόση αγάπη από εσάς που θα προσπαθούμε πάντα για να σας την επιστρέψουμε στο έπακρο. Αισθανόμαστε ευγνώμονες και μας υπενθυμίζετε κάθε μέρα με την εμπιστοσύνη σας, το απόθεμα δύναμης που έχουμε όλοι μέσα μας. Προχωράμε με εσάς αρωγούς. Ας βοηθήσουμε λοιπόν, με όποιο τρόπο μπορούμε, κι ας διδάξουμε έμπρακτα τα παιδιά ότι ενώ ζούμε σε μία υπερκαταναλωτική κοινωνία,  στην οποία καθημερινά τόνοι τροφίμων καταλήγουν σε χωματερές, υπάρχουν κι άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο  και μεριμνούν για τις καθημερινές του αγωνίες.

Το σχολείο μας κάθε χρόνο, τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, με τη στήριξη σας φροντίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη. Φέτος αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Χίου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα, πρώτης ανάγκης και μακριάς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες, ζάχαρη, μπισκότα, γάλα, κορνφλεικς), καθώς και παιχνίδια (επιτραπέζια) και παιδικά βιβλία  μέχρι 8 Δεκεμβρίου.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την προσφορά σας και την άμεση ανταπόκριση που δείχνετε σε κάθε μας κάλεσμα και γίνεστε παράδειγμα μίμησης προς τα παιδιά σας.

Καλές γιορτές με υγεία και χαρά!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων.