Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη  το 9ο Δημοτικό Σχολείο θα συμμετέχει στις δράσεις στην Πλατεία Βουνακίου του Παγχιακού  Συλλόγου ΑμεΑ.

Ο ΠαγχιακόςΣύλλογος ΑμεΑεκπροσωπεί τα Άτομα με Αναπηρία και τις οικογένειές τους στο Ν. Χίου και στοχεύει στην ισότιμη ένταξή τους στο Κοινωνικό Σύνολο.

Θα περιμένουμε όλους μας τους/τις  μαθητές/τριες και τους γονείς-κηδεμόνες την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 10 : 45 στο Δημαρχείο Χίου.

Ας ενώσουμε για άλλη μια φορά τις δυνάμεις μας γι’ αυτή τη δράση αποδοχής και σύμπνοιας για το κοινό καλό. Ας μην ξεχνάμε πως μια μικρή κίνηση δική μας μπορεί να σημαίνει τεράστια βοήθεια κι αναγνώριση για έναν συνάνθρωπό μας. Η έννοια του αυτονόητου δυστυχώς είναι πολύ διαφορετική για τον καθένα από εμάς. Ας συμβάλουμε με τη συμμετοχή μας στην εξομάλυνση της ανισότητας και της αδικίας. Η παρουσία μας θα στηρίξει το έργο ανθρώπων που προσπαθούν για χρόνια να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Ας δείξουμε έμπρακτα πως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και οι κοινωνικές αξίες δενπρέπει να συμβιβάζονται κι ούτε να επιδέχονται αναβολές.

Εμείς θα είμαστε εκεί και θα περιμένουμε κι όλους εσάς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Η Δ/ντρια και οι εκπαιδευτικοί του 9ου Δ.Σ. Χίου.